Modern ház kortárs design bútorokkal

Nemrég fejeztük be ennek az új modern háznak a tervezését. A ház Budapest mellett, az egyik legszebb lakóparkban épült, gyönyörű kilátással a budai hegyekre. Az enteriőr kialakításánál magas minőségű, prémium kategóriájú anyagokkal dolgoztunk, kényelmes jól használható otthont álmodtunk meg. A ház két szintes, a földszinten egy légtérben kapott helyet a nappali, konyha és az étkező. A előtérből nyílik a vendég WC és zuhanyzó, a konyha mögött a kamra kapott helyet.

A kanapé mögötti vékony polc lerakó felületként használható. A modern letisztult bútorokhoz izgalmas kontraszt a kortárs fekete-fehér festmény. A nappaliból a tolóajtón keresztül egy tágas kertbe jutunk, ahol a terasz és medence van. Fehér betonlépcső vezet a felső térbe, a lépcsőlapok aljára LED világítást terveztünk.

A beton padlóhoz sötét antracit szürke konyhabútort választottunk, fa kiegészítőkkel. A TV köré rejtett ajtós tárolóbútort terveztünk.  Bioetanol kandallót tettünk a TV alá, különleges bordázott fém burkolattal.

A természet minden évszakban különleges hátteret ad a nappalinak. A nagy üvegfelületeken zavartalan a kilátás a kertbe. Sínes mennyezeti lámpa világítja a nappalit és az étkezőt. A kanapé fölé minimalista csillár került.

A hálószobai ágy különleges fejvége egyedi tervezés, a puha ködszürke kárpitot sötét diófával kombináltuk. Az ágy háttámla mögé diófa léc faburkolat került. A két oldalt belógatott ezüst gömb lámpák elegáns hatást adnak.

A nagy ablakfelület elé kényelmes, bekuckózós olvasófotelt terveztünk. A nagyméretű kortárs fotó izgalmas része az enteriőrnek. A hálószobából nyíló fürdőszoba fekete-fehér koncepcióra épült. A szabadon álló kád mögé látványos fekete üvegfalat terveztünk LED világítással.

A nagy méretű zuhanyzó és a dupla mosdós szekrény komfortossá teszi a fürdőszobát. A nagy tükörfelületek tágasság érzetét keltik.

A vendégszoba berendezése egyszerű minimalista design, fehér és ezüstszürke kombinációval. A nagyméretű fotót itt is fókuszpontként használtuk.

Az otthoni dolgozószoba és a gardrób egy helyiségben kapott helyet. A gardróbszekrényt füstüveg fronttal terveztük, vékony fém kerettel.

A földszinti alaprajz nappali – konyha – étkező, vendég WC és kamra helyiségekkel. A padlóra egységes beton járólapot terveztünk.

Emeleti alaprajz. Az emeletre a fürdőszoba kivételével fehér hajópadló került. A fürdőszobába matt fehér burkolatot terveztünk.

A látványvilág mellett ugyanolyan figyelmet fordítottunk a funkciónak, használhatóságnak is. Gondosan válogattuk a ház stílusához illő anyagokat, bútorokat és kiegészítőket. Két csodálatos ember számára terveztünk egy stílusos időtálló új otthont, millió boldogságot kívánunk Nekik!